EN ROUTE

Welkom bij EN ROUTE


Een plek om te verstillen, tot jezelf te komen, te ontspannen, te genieten, te verbinden ...


Een plek voor onderweg. En route met jezelf en met anderen


Een plek midden in het prachtige natuurgebied De Morvan

Dé plek voor onderweg

Het huis

Het huis bestaat uit drie delen.


Het onderste verdiep bestaat uit een volledig uitgerust appartement met inkomhal, goed uitgeruste keuken, eetplaats, living, twee grote slaapkamers, grote badkamer. Mogelijkheid tot extra slaapkamer voor twee personen af te sluiten van de woonkamer met paravan.


Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal, ruime professioneel uitgeruste keuken, ruime eet- en zitplaats. Op het gelijkvloers bevindt zich ook de prive ruimte met grote living, haardvuur, slaapkamer en badkamer.


Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers elk met een (schrijf)tafeltje, prachtig zicht naar buiten en eigen badkamer.  

Het appartement

Het gelijkvloers

Het gelijkvloers (prive gedeelte)

Bovenverdiep

(3 ruime kamers met eigen badkamer)

De Tuin

De prachtige tuin van 2 hectare bestaat uit een mooi terras rond een eigen waterbron en een groot bos vol speel- en ontspanmogelijkheden.


Spelen in het bos, hangen in de hangmat, turen naar de prachtige sterrenhemels, ... Spot er eekhoorns, boommarters, spechten, uilen, slangen of een familie reetjes.


In de tuin is ook een mini-camping voorzien (vier plaatsen). Deze heeft toegang tot electriciteit, water, douche en toilet. 


Binnenkort komt er ook een houtgestookte sauna en hottub. De omgeving

En Route ligt midden in het natuurgebied De Morvan (Bourgondië - Frankrijk), vlak naast het meer Lac des Settons waar er heel wat te beleven valt. Je kan er zwemmen, vissen, wandelen, lopen, fietsen, duiken, waterskieën, zeilen, varen ... Een wandeling rond het meer is 15 kilometer. Rond het meer zijn er verschillende eetgelegenheden. Op 100 meter van het huis ligt de prachtige stuwdam van het meer. Het huis ligt ook op de pelgrimsweg naar Santiago de Compostella


In de onmiddellijk omgeving kan je prachtige (uitgestippelde) wandelingen maken in de ongerepte natuur. De waterval (Gouloux) ligt op 8 wandelafstand.


Op 4,5 kilometer van het huis ligt het dorpje Montsauche Les Settons met bakker, slager, apotheek, kruidenierswinkel, ... Op donderdag is er markt. En Route-bezoekers aan het woord

2 januari 2021. Wij waren op slag verliefd op de plek en de streek. De authenticiteit en ziel van het pand, de nog ruwe natuur, de stuwdam, het meer, het vele water in omgeving, de stilte, de puurheid, de vele te spotten dieren in de vrije natuur, de vele mogelijkheden, ...


Kortom het was een coup de foudre!


— Paul, Barbele, Joran, Seppe, Josse, Minne en Annabel

Hier volgen nog ervaringen van mensen die hebben vertoefd in  En route.


Heb je En Route al mogen ervaren?  We ontvangen graag jouw ervaring met foto op connect@compagnonderoute.be

Vragen? Contacteer ons

En Route - Les Roches - 58230 Montsauche Les Settons - France