Meer nog, ons uniek routeconcept is hoofdzakelijk gericht op duurzame integratie van de inhouden, wat in vele klassieke opleidingen een gemis én valkuil is. 


Hoe vaak heb je al niet een interessante opleiding gevolgd waarvan je je de dag zelf voorneemt om de inhouden te integreren in je leven, maar je in realiteit al snel terug vervalt in automatische patronen? 


Daarom omvat elke route naast één of meerdere seminariedagen en je eigen in kleur geïllustreerd werkboek ook 90 dagen integratie, verdieping en verankering via de app waar je toegang toe krijgt na de (eerste) seminariedag.


Dat zijn 90 posts met waardevolle content, die slechts enkele minuten bewuste aandacht vragen per dag, maar op onderbewust niveau zorgen voor een duurzame integratie.


Zo behaal je echt met een minimale investering qua tijd een maximaal resultaat! 

Onze aanpak

"Jullie zijn er in geslaagd om van een dienst een product te maken dat voor iedereen altijd en overal toegankelijk is. 

Een coach in je broekzak eigenlijk."Met Compagnon de route ga je inderdaad goed uitgerust op pad. Met onze app, jouw Kompas voor onderweg, heb je werkelijk een schat aan inzichten, tools & reminders uit onze opleidingen steeds bij de hand.

In 21 dagen creëer je een nieuwe gewoonte.

Na 90 dagen wordt het een onderbewuste gewoonte.

Jezelf onderdompelen is nodig als je iets echt wil integreren in je leven. 


In 21 dagen installeer je een nieuwe gewoonte. Na 90 dagen is iets een onderbewuste gewoonte en zit het verankerd in jouw systeem. 


Dit is dan ook wat we beogen met Compagnon de route: op een toegankelijke, pragmatische, haalbare, sprekende, to the point en af en toe ook ludieke manier duurzame verandering creëren op lange termijn. We maken hierbij rijkelijk gebruik van woord, beeld, video en audio.

Waarom 90 dagen?

Danku Barbele en Naomi. Ik ben superblij dat ik het jaartraject bij jullie volg.

Ik kijk uit naar elke nieuwe post in jullie app.

En de volgende seminariedag wordt een geweldig nieuwjaarscadeau!

Astrid Schotte

We bedden onze opleidingsdagen in in een breder routeconcept. We leren je als het ware kaartlezen, zodat je je leven als jouw kompas kan (h)erkennen en gebruiken. Niet alleen vandaag, maar voor elke dag die nog komt. 

Het routeconcept

We hebben onze routes visueel samengebracht in onze routekaart, 

waar we je graag goesting mee doen krijgen naar meer :) 

Onze routes zijn steeds een combinatie van:

  • live opleidingsdagen, 
  • persoonlijk werkmateriaal met jouw eigen handgeschreven notities (onderschat de impact van wat jij zelf neerschrijft niet!)
  • 90 dagen food for thought, food for change
  • en dat telkens in een zeer verzorgde context: en daar gaan we behoorlijk ver in ;-)  


Op die manier creëren we voor wie met ons en route gaat een unieke en krachtige totaalervaring. Eentje die blijft plakken.

Nog vragen?

Een antwoord op veelgestelde vragen vind je hier.

Zowel inhoudelijke, praktische als administratieve vragen met betrekking tot toegang tot de app, het gebruik van loopbaancheques en de kmo-portefeuille, komen aan bod.