GROEIROUTE 

Voor een gezonde relatie met jezelf

• Heb je het jaartraject 'volg je hart-s-tocht' met de routes ENERGY - MIND - SELF afgerond en voel je dat je graag verder en dieper op pad gaat met Compagnon de route in een persoonlijk traject in kleine groep?


• Voel je vanuit de inhouden van de route self de behoefte om diepgaand te bouwen aan een gezonde relatie met jezelf en anderen?


• Voel je gewoon dat je verder wil groeien via deze weg? (Het volgen van het jaartraject is géén voorwaarde om de groeiroute te volgen)


Dan is de groeiroute wellicht iets voor jou.

De groeiroute is een sterke en meer persoonlijke uitdieping van de ‘landroutes’ en dan heel specifiek van de route self.


Het doel van de groeiroute is dat je terug een gezonde, vertrouwensvolle relatie opbouwt met jezelf, het in praktijk brengen van zelfwaarde dus.

Van hieruit komen de persoonlijke thema's, zoals angst en vertrouwen, controle en loslaten, kracht en kwetsbaarheid, … als vanzelf terug in evenwicht.

Heb je je al eens afgevraagd hoeveel energie het een appelboom zou kosten om een eik te proberen zijn? Denk je dat een appelboom het ooit nog maar in overweging heeft genomen uit te groeien tot een perenboom?

En toch proberen we als mens vaak iemand anders te zijn dan wie we van nature zijn.

Hoe komt het dat we als mens vervreemd zijn geraakt van onze eigen natuur?

Hoe komt het dat we die gezonde relatie met onszelf zijn kwijtgeraakt?


Omdat we geleerd hebben om ons aan te passen aan bepaalde verwachtingen van anderen, van de maatschappij, van onszelf … Omdat we geleerd hebben dat bepaald gedrag, dat bepaalde keuzes leiden tot graag gezien worden, tot het krijgen van erkenning …


Vanuit deze ongezonde relatie met onszelf ervaren we stress, staan beperkende overtuigingen aan het stuur en handelen vanuit onze ego-beschermlaagjes.


Op een bepaald moment kom je tot het besef, het inzicht of de erkenning dat dit niet jouw weg is.

10 praktische wegwijzers

voor een gezonde groei

In de groeiroute krijg je concrete tools en inzichten aan de hand van 10 praktische wegwijzers om een gezonde relatie met jezelf (en van hieruit met anderen) op te bouwen. In de kern hebben we namelijk allemaal hetzelfde 'probleem': dat we onszelf niet respecteren, dat we onszelf niet waardevol genoeg vinden, dat we onszelf niet graag zien.


In dit traject laat je onderweg heel wat ‘overtollige’ ballast los. Ballast die jou, en mogelijks ook je partner, kinderen, medewerkers en je ondernemen belemmeren om jouw potentieel en dat van je omgeving ten volle te benutten of toe te laten. Met dit loslaten breng je een diepgaande verandering teweeg.

In onderstaande video licht Barbele de 10 wegwijzers

voor een gezonde groei toe.

Francine aan het woord

Ervaringen van een Routevolger

Het is nu een jaar geleden dat ik deelgenomen heb aan de groeiroute en ik heb er ondertussen al heel wat van opgestoken, ik ben zooooo content dat ik dat gedaan heb, ik voel me zo goed vanbinnen 😄


Voor ik eraan begon had ik nog verdieping en verheldering nodig, er moest nog vanalles gezien en gevoeld worden. Ik reageerde nog teveel vanuit iets dat sterker was dan mezelf. Ik had graag bereikt dat ik gewoon kon luisteren zonder in de bewijsdrang te gaan.


De route zit heel goed in elkaar, de beeldkracht maakt de inhoud licht verteerbaar, mooie reminders, ik heb er op verschillende plaatsen uitgezet ter herinnering, zo houden ze je in een bepaald thema en word je gestuurd. Je bent echt een specialist om de inhoud verstaan (voel) baar aan te reiken.


Het in groep beleven en delen schept verbinding.

Alles wordt met respect en luisterbereidheid gezellig onder elkaar beleefd. Zo leer je van elkaar. 

Je kijkt ernaar uit om weer samen te komen om de maand.


De postjes elke dag, iedereen kijkt daar naar uit, je leest ze en ze werken onbewust verder omdat je bereid bent ze toe te laten hun werk te doen.

Wat heeft dit mij nu opgebracht?

Ik zit niet meer op mijn paard😄

Ik voel rust vanbinnen, evenwicht, blij, tevreden. 

Ik zie de wereld, de mensen graag. 

Iedereen mag nu zijn zoals hij of zij is, ik heb daar wel mijn tijd voor nodig gehad. Acceptatie, bewustwording en vergeving zijn sleutelwoorden. 


Alleen door van onze wereld te houden kunnen we hem beter maken. Ik leef zeer graag, ben dankbaar voor het leven, beperkingen hoeven geen invloed te hebben op je levenskwaliteit, dat heb je zelf in de hand. Als je jezelf respecteert doe je dat ook bij de andere. Beperkingen zijn maar beperkingen als je er zo ook naar kijkt.


Het geluk in jezelf voelen is een sterke kracht wanneer de ballast om hier aan te kunnen opgeruimd is, en dat kunnen we niet zelf zonder begeleiding. 


Dit is de beste keuze dat ik gemaakt heb in mijn leven, je krijgt jezelf terug, dat was ik verloren onderweg zonder dat een mens dit beseft. 


Ik scroll nog geregeld door de postjes, ze zijn nog steeds waardevol en zullen dit altijd zijn. Nieuwe ervaringen vragen soms naar inzichten en verheldering en daar vind je antwoorden. 

Praktisch

  • 5 groeidagen
  • 90 dagen integratie via de kompas voor onderweg app
  • Locatie: Compagnon de route, Van Belleghemdreef 19A, 8510 Marke
  • Prijs: 1790 euro (excl 21% BTW) 
  • max 10 deelnemers

Je kan de groeiroute aan een goedkoper tarief volgen door het 'in eigen handen te nemen'. 


Hoe dat werkt?


- Vorm zelf een groep binnen jouw netwerk, organisatie of bedrijf 


- Contacteer barbele om de data voor de 5 groeidagen af te spreken 


Neem-het-in-eigen-handen-tarief:


1500* euro x 5 opleidingsdagen opleidingsfee (te delen door het aantal deelnemers)

+ 90* euro/pp voor de 90 dagen integratie via de kompas voor onder weg app

+ 30* euro/pp voor het in kleur geïllustreerd werkboek


* prijzen inclusief 21% btw voor particulieren

* prijzen exclusief 21% btw voor bedrijven


Als je de route met 7 personen volgt, komt het binnen deze formule op 1190 euro/pp (ipv 1790)

Als je de route met 10 personen volgt, komt het binnen deze formule op 870 euro/pp (ipv 1790)

Als je de route met 15 personen volgt, komt het binnen deze formule op 620 euro/pp (ipv 1790)


Locatie

De route wordt gegeven op een locatie naar keuze of kan zonder meerkost doorgaan op de locatie van Compagnon de route in Marke.

Klaar om verder te groeien via dit mooie, warme, diepgaande, intense traject?

Kies voor jouw groei

Groei in zelf-waarde

Ik ben graag je compagnon tijdens dit groeiproces. Ik deel met jou de 10 essentiële wegwijzers om (terug) zelfliefde en zelfleiderschap te ont-wikkelen.


Ik ben overtuigd van het zelfhelend vermogen van elke mens en ontwikkelde van hieruit een sterk holistische visie op welzijn en gezondheid. Mijn jarenlange ervaring in het persoonlijk begeleiden van mensen doorheen hun proces zit verwerkt in de groeiroute.


Tegelijk kwam ik onderweg tot de nederige vaststelling dat ik enkel kan helpen wie zelf geholpen wil worden. Jouw bereidheid om te groeien, is de sleutel.


Ik ben graag jouw compagnon.

©2020 Compagnon de route