Meer nog, ons uniek routeconcept is hoofdzakelijk gericht op duurzame integratie van de inhouden, wat in vele klassieke opleidingen een gemis én valkuil is. 


Hoe vaak heb je al niet een interessante opleiding gevolgd waarvan je je de dag zelf voorneemt om de inhouden te integreren in je leven, maar je in realiteit al snel terug vervalt in automatische patronen? 


Daarom omvat elke route naast één of meerdere seminariedagen en je eigen in kleur geïllustreerd werkboek ook 90 dagen integratie, verdieping en verankering via de app waar je toegang toe krijgt na de (eerste) seminariedag.


Dat zijn 90 posts met waardevolle content, die slechts enkele minuten bewuste aandacht vragen per dag, maar op onderbewust niveau zorgen voor een duurzame integratie.


Zo behaal je echt met een minimale investering qua tijd een maximaal resultaat! 

Jouw kompas voor onderweg

De APP

"Jullie zijn er in geslaagd om van een dienst een product te maken dat voor iedereen altijd en overal toegankelijk is. 

Een coach in je broekzak eigenlijk."Met Compagnon de route ga je inderdaad goed uitgerust op pad. Met onze app, jouw Kompas voor onderweg, heb je werkelijk een schat aan inzichten, tools & reminders uit onze opleidingen steeds bij de hand.

In 21 dagen creëer je een nieuwe gewoonte.

Na 90 dagen wordt het een onderbewuste gewoonte.

download de app

We zetten de voordelen van onze Kompas voor onderweg app voor jou graag even op een rijtje:

  • Je volgt de posts op de plek die jij kiest. Het enige dat je nodig hebt is internetconnectie.
  • We voorzien voor elke dag één post gedurende 90 dagen. De app volgt echter jouw tempo. Pas als je een post hebt voltooid, krijg je toegang tot de volgende. Ben je enkele dagen afwezig, dan sparen we de posts voor je op. Van zodra je terug naar jouw Kompas komt, kan je de voorbije posts lezen tot je terug ‘op schema’ zit.
  • Ben je het noorden even kwijt of zoek je het zuiden? Gebruik je app als jouw kompas voor onderweg. Je hebt het altijd bij de hand. Gebruik de genummerde lijn bovenaan om snel en gemakkelijk voorgaande posts te herbekijken.
  • We nodigen je warm uit om eigen notities, inzichten, acties bij te houden. Dat kan op je telefoon. Maar je kan natuurlijk ook je rijkelijk geïllustreerd werkboek er bij nemen.

Wij vinden het zelf heel belangrijk om gerespecteerd te worden in onze keuzes en onze eigen koers en tempo te mogen bepalen. Op deze manier respecteren we dus ook jouw keuze, tempo en koers. Aan jou de keuze of, hoe, waar en wanneer je jouw kompas voor onderweg gebruikt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de app?

Download gratis de Kompas voor onderweg app in de App Store (voor iPhone en iPad) of Google Play Store (voor smartphone & tablet). 

Tip: typ zeker ‘kompas voor onderweg’ in zodat de eerste en enige app in de zoeklijst meteen de juiste is. Anders krijg je veel kompassen die jou enkel het noorden wijzen ;-) 

Kies vervolgens of je gewoon wat op verkenning wil gaan of wil inloggen met hetzelfde account als je gebruikt in onze laadzone / webshop om toegang te krijgen tot ‘Mijn Kompas’ (gekoppeld aan het volgen van onze routes). Nog geen account? Registreer je dan via de oranje knop onderaan.  

Hoe krijg ik toegang tot de app?

Onder de titel vermelden we telkens hoeveel tijd het lezen van de post ongeveer in beslag neemt, gemiddeld is dat zo’n 90 seconden — we hebben iets met het getal 90 ;-). 

We streven er in alles naar om met een minimale tijdsinvestering een maximaal resultaat te bereiken. 

Door het lezen van je dagelijkse post, her-inner je jezelf bewust én onbewust aan de kerninzichten van de routedag. Het zorgt voor verheldering, verdieping en verankering. Je gaat andere zaken zien, opmerken, geloven en uiteindelijk ook doen. Je onbewuste overtuigingen sturen meer dan 90% van je gedrag, en dus ook je (beleving van de) realiteit. Blijf je dus steeds op dezelfde manier kijken, hetzelfde denken en hetzelfde geloven, dan zal je steeds hetzelfde gedrag blijven doen en zal jou steeds hetzelfde blijven overkomen. Door het lezen van onze posts, creëer je na 21 dagen al een nieuwe gewoonte, na 90 dagen installeer je een onderbewuste gewoonte. Op dat niveau kost het je geen moeite meer maar gaat het vanzelf. Handig is dat! Gun dit kleine moment dus aan jezelf, kijk er naar als pure me-time.

Hoeveel tijd vraagt het lezen van die dagelijkse posts?

Belangrijke noot: laat het lezen van de posts je geen stress bezorgen. Voel je dat je onrustig wordt bij het lezen ervan, breng jezelf dan eerst terug in rust (met de posts bij de route ENERGY management bijvoorbeeld).

Nog een belangrijke noot: voor sommige Routevolgers is een bepaald moment / inzicht tijdens de seminariedag zo levensveranderend dat ze hieraan voldoende hebben. Je kan de posts ten allen tijde, en vooral op jouw tijd, in je opnemen.

2

3

1

4

Welkom

Inloggen

Registreren

Home

Ga naar ‘Mijn Kompas’, midden onderaan het beginscherm. Daar vind je de verschillende routes. Gewoon even swipen tot je aan jouw route komt (swipen doe je door met je vinger. Van rechts naar links over je scherm te vegen). 

De routes die je hebt gevolgd zijn blijvend toegankelijk.

De routes die je nog niet hebt aangekocht staan gemarkeerd met een winkelwagentje. 

De 90 dagen trajecten die nog in ontwikkeling zijn, staan nog semi-transparant. Nog even geduld, wij creëren naarstig verder. 

Waar vind ik de 90 dagen posts bij de route die ik volg?

2

3

1

4

Home > Mijn Kompas

Mijn Kompas

En swipen...

... maar!

Om je dagelijks te herinneren aan het lezen van je nieuwe post. Onze app werkt enkel met visuele meldingen. Geen opdringerige biepjes als er een nieuwe post op je wacht, want die geluiden bezorgen je alleen maar stress.

Waarom zet ik best de pushmeldingen / notificaties aan?

Indien je het jaartraject volgt of als werknemer een route ‘in company’ volgt, ontvang je van ons vooraf aan de seminariedag een vouchercode. Tap rechtsonder in de app op de optie ‘Meer’ (dat zijn die drie horizontale streepjes) en zie het menu verschijnen. Kies 'voucher inwisselen' en vul je verkregen unieke vouchercode in. Druk op voucher inwisselen. Je krijgt een bevesting bij een correcte code. Indien de app zich onverwacht sluit, open ‘m dan opnieuw en kijk of je toegang hebt in ‘Mijn Kompas’.

Waar kan ik mijn unieke vouchercode inwisselen?

Normaal gezien heb je toegang tot de eerste post in de app op de routedag zelf. Krijg je na enkele keren proberen geen toegang, log dan even uit en meld je opnieuw aan.

Wat als ik geen toegang krijg tot de route waarvoor ik ben ingeschreven?

Belangrijke noot: Indien je het jaartraject volgt of als werknemer een route ‘in company’ volgt, dien je eerst de vouchercode die je vooraf aan de seminariedag van ons kreeg in te wisselen.

2

3

1

4

Home > Meer

Menu

Voucher inwisselen

Mijn Kompas

Zo lang als er apps bestaan ;-) En wanneer de tijden evolueren, evolueren wij mee. Dat doen we als mens en als ondernemers trouwens altijd. Eens je een bepaalde route gevolgd hebt, zal je ook altijd toegang hebben tot de laatste updates in de posts. Wens je op een later tijdstip in je leven de posts nog eens eigenhandig door te nemen, dan kan dat en word je misschien verrast door enkele upgrades en nieuwe creaties.  

Hoe lang heb ik toegang tot de 90 dagen posts?

Dan bezorgen we jou de 90 dagen posts horend bij de betreffende route per mail. Elke dag ontvang je een nieuwe post. Bij de aanvang van de route bezorgen we jou dan een link om je hiervoor aan te melden.

Ik heb geen smartphone, wat nu?

Ondervind je problemen met je toegang tot (de routes in) de app? Probeer dan even het volgende:

  • Log even uit en log opnieuw in. 
  • Probeer in te loggen op andermans telefoon. 
  • Verander je paswoord.
  • Zwiep desnoods de app even van je telefoon en herinstalleer :-)

Nog steeds niet in orde? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we even met je mee. 

Problemen met de app?